www.ofertapune.net Agjent/e i/e shitjes në terren, Praktikant/e në shitje | PunaIme

Agjent/e i/e shitjes në terren, Praktikant/e në shitje

Kompania

Noa Clean Sh.p.k.

Telefoni

044/808-666

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02/11/2020

Data e perfundimit

12-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Noa Clean Sh.p.k. ofron 2 pozita të lira për punë dhe 2 pozita për praktikantë si:

 1. Agjent/e i/e shitjes në terren

Detyrat:

 • I përmbahet planit ditor të vizitave te cilin e merr nga Supervizori
 • Obligohet që ta respektoj rendin shtëpiak tëndërrmarrjes
 • Ruan sekretet afariste të ndërrmarrjes (numri i bleresve, qarkullimi, fitimi, rrogat, mënyren e organizimit)
 • Për automjetin e dhënë në shfrytezim vlejnë të gjitha të drejtat, obligimet dhe përgjegjësitë e parapara për vozitesin e automjeteve te ndërrmarrjes

Kualifikimet:

 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Të ketë shkathtësi të mira organizative
 • Të ketë përkushtim dhe të punoj me vetëinciativë
 • Të posedoj patentë shoferin e kategorisë “B”
 1. Praktikant/e në shitje
 • Të ketë shkathtësi të mira organizative
 • Të ketë përkushtim dhe të punoj me vetëinciativë
 • Dokumenti i nevojshëm
 • CV – biografia me foto
 • Referenca

Afati i konkurimit:

Konkursi mbahet i hapur deri me 12.11.2020

Të gjithë ju që dëshironi të punoni në një vend dinamik,kreativ dhe që dëshironi të avancoheni në karrierë këtu është vendi I mundësive.

Apliko duke dërguar CV-në në email-in [email protected]  Në subject të email-it shkruani pozitën për të cilën aplikoni.

Për info shtesë na kontaktoni:+383 044 808 666

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.