www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes në Teren (2) | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes në Teren (2)

Kompania

Stol

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë

Data e publikimit

08-11-2022

Data e perfundimit

25-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Stoll LLC hap konkurs për Agjent/e i/e Shitjes ne teren

Vendi i punes: Prishtinë (1), Ferizaj (1)

Stol LLC është kompani përfaqësimi i produkteve higjienike për të gjithë teritorin e Kosoves, si aorma profesionale, pastrues tualeti, sprej kunder insekteve. Në vazhdën e zgjerimit të mëtutjeshëm ne tregun e Kosoves, për plotësimin e vendeve të punës në rajonin e Prishtines dhe Ferizajt, shpall konkurs për poziten:

 • Agjent/e i/e Shitjes (Prishtine, Ferizaj)

Detyrat dhe kualifikimet

Detyrat:

 • Promocion dhe prezantim të produkteve tek klientët.
 • Dërgesa dhe shitje direkte të produkteve tek klientët
 • Viziton në baza ditore konsumatorët për prezantim dhe shitje të produkteve.
 • Miremban rrjetin ekzistues te klienteve dhe perveteson klient te rinj
 • Respekton politikat dhe procedurat e kompanisë.

Kualifikimet:

 • Të jetë komunikues dhe i/e afte per te prezentuar produktet tek klientet
 • Të jetë bashkëpunues, vetemotivuar dhe  orientuar ne arritje te rezultateve
 • Me vetë iniciativë të zgjeroj rrjetin e shitjes.
 • Përvojë pune ne shitje e preferueshme
 • Patentë shoferi kategoria B.  
Cfare ofron Stol LLC:
 • Page konkuruese (baze + bonuse në baze të performances)
 • Mundesi per zhvillim te vazhdueshem profesional dhe karriere 
Të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV deri më 08.12.2022, në [email protected]