www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes

Kompania

Bellis

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-11-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

BELLIS sh.p.k. është kompani me seli në Prishtinë, e fokusuar në shitjen e aromave dhe produkteve tjera
higjenike të brendeve të ndryshme ndërkombëtare si Areon, H4Y, Fomy, Atas etj.
BELLIS shpall konkurs për të plotësuar pozitën e agjentes apo agjentit të shitjes në rajonin e Prishtinës.

AGJENTE E SHITJES / AGJENT I SHITJES

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezanton produktet e Bellis dhe realizon shitjen e tyre;
  • Shpërndan materjale promovuese dhe informon klientët për oferta;
  • Hulumtimi i tregut dhe trendeve të shitjes;
  • Kujdeset për klientët dhe asiston gjatë shitjeve;

*Kandidati / kanditatja duhet të posedojë patent shofer (kategori a B).

BELLIS ofron kushte atraktive për Agjentet e Shitjes ku përveq pagës bazë përfshihen dhe bonuse për arritjen e targeteve të ndryshme të shitjes.
Mënyra e aplikimit:
Dergoni CV-n tuaj përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose në email adresën [email protected] duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni +38345322622. Konkursi është i hapur deri me datën 27.11.2023.
Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?