www.ofertapune.net Agjent/e i/e Shitjes | PunaIme

Agjent/e i/e Shitjes

Kompania

Global Group Distribution

Data e publikimit

25-05-2023

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Global Group Distribution, ne zgjërim të aktivitetit kërkon të punësoj njerëz energjikë dhe të vendosur në pozicionin Agjent Shijtesh për HoReCa ne qytetin Mitrovicë, Vushtrri, Prishtinë, Ferizaj , Prizren, Pejë dhe Gjakovë.

Detyrat:

 • Identifikon klient të rinjë.
 • Ndërton dhe mirëmban marrëdhëniet me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta.
 • Realizon objektivat e vendosura nga kompania.
 • Përgjegjës për marrje të porosive dhe shitje të produkteve.
 • Komunikon në mënyrë profesionale me klientët dhe mban kontakte të vazhdueshme.
 • Raporton sipas kërkesës dhe standarteve të raportimit. 

Kualifikimet:

 • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
 • Të ketë gatishmëri të lartë për t’i shërbyer klientëve.
 • Të aftë për të punuar në skuader.
 • Leje drejtimi automjeti kategoria B.
 • Njohuri në Microsoft Office.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në adresën: [email protected]

Afati i aplikimit: 04.06.2023

Apliko këtu