www.ofertapune.net Agjente e Shitjes | PunaIme

Agjente e Shitjes

Kompania

Enza Home

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-03-2023

Data e perfundimit

13-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Enza Home Kosovë eshte franshizë mobileri e regjistruar në emër të kompanisë Prestige Francais SHPK në Kosovë .

Enza Home është një markë nga Yataş për të krijuar stile të reja jetese duke i dhënë formë jetës me produktet e saj duke filluar nga dhoma e ngrënies ,mobiljet e dhomës së gjumit, dyshekët, tekstilet dhe aksesorë.

Duke ju falenderuar të gjithë ekipit, bashkëpunetorëve dhe klienteve po vazhdojme zgjerimin tonë dhe për plotësimin e vendeve të punës , shpall konkurs për poziten:

  • Agjente e Shitjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

  • Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit,
  • Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë,
  • Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë, parregullësi etj
  • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kushtet

  • Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 1 vit,
  • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të gjuhës shqipe dhe angleze,
  • I përgjegjshëm në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi
  • Diploma universitare përbën avantazh

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat) në adresën [email protected] , deri me 13.04.2023.

Apliko këtu