www.ofertapune.net Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve (Gjermane, Spanjolle) | PunaIme

Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve (Gjermane, Spanjolle)

Kompania

Green Marketing

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-09-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve Gjermane ose Spanjolle 

Përgjegjësitë e Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve përfshijnë:

Menaxhimi i sasive të thirrjeve hyrëse dhe dalëse në kohën e duhur.
Ndjekja e “skripteve” të qendrës së thirrjeve kur trajtoni tema të ndryshme.
Identifikimi i nevojave të klientëve, sqarimi i informacionit, hulumtimi i çdo problemi dhe ofrimi i zgjidhjeve
Kërkesat

  • Aftësi të forta telefonike së bashku me dëgjimin aktiv
  • Fokusi ndaj klientit dhe përshtatshmëria ndaj llojeve të ndryshme të personalitetit
  • Aftësia për të kryer shumë detyra, për të vendosur prioritete dhe për të menaxhuar kohën në mënyrë efektive

Përfitimet

  • Page konkuruese
  • Bonuse Javore edhe Mujore

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit mëposhtë apo në email: [email protected]
ose numrit te telefonit : +383 49 332 294

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?