Agjent/e i/e Patundshmërisë, Recepsionist/e, Sekretareshë

Kompania

Property Real Estate

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Property Real Estate shpall konkurs per: 

Agjent/e i/e Patundshmërisë 
Recepsionist/e 
Sekretareshë

Kualifikimet kryesore të kërkuara janë:

  • Diplomë universitare
  • Njohja e punës me kompjuter (gatishmëria për të mësuar programe të reja profesionale)
  • Përpikmëri në punë dhe aftësi të dëshmuara në menaxhim dhe komunikim
  • Përshtatshmëri e mirë në ambient të punës, gatishmëria për punë ekipore, aftësia për punë nën presion dhe me targete kohore dhe sasiore.

Përgjegjësitë kryesore janë:

Per pozitat e Agjent/e i/e Patundshmërisë  do te kete page baze + bonuse ne shitje, ndersa per poziten e Recepsionist/e, Sekretareshë paga eshte fikse.

Per informacione shtese mund te kontaktoni: 045-387-919

Aplikoni duke derguar CV ne email: [email protected]

Apliko këtu