www.ofertapune.net Administratore | PunaIme

Administratore

Kompania

Gërlica Company Sh.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

22/05/2020

Data e perfundimit

19-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Gërlica Company sh.p.k me seli në Babush, Ferizaj shpall konkurs për pozitën:

Administratore

Kandidatja duhet ta ketë mbaruar Fakultetin Ekonomik

  • Të ketë njohuri në Financa
  • Të ketë njohuri në shitje
  • Të jetë komunikative, vigjilinte dhe e shkathët në punë
  • Të ketë njohuri me Microsoft Excel, Word, ….etc

Përgjegjësitë:

  • Ti kryej Pagesat hyrje/dalje ditore
  • Të shtyp fletëdërgesa ditore dhe fajllimin e tyre
  • Ti menaxhon gjitha kartelat e klientëve ne administrate

Të gjitha kandidatet mund ta dërgojnë CV’n në email adresën: [email protected]