www.ofertapune.net Administratore, Agjent & Gazetare | PunaIme

Administratore, Agjent & Gazetare

Kompania

Jeti Sh.P.K.

Telefoni

+38348433413

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30/04/2020

Data e perfundimit

08-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Media

Kërkohet Agjent Imobilare

– Administratore(F)
– Agjent(F)
– Gazetare(F)

Me Eksperience
Të komunikuara, Energjike, të vendosura
Dhe të punoj në grup
Gjinia femerore

Vendodhja: Prishtinë
Pagesa: Paga kompetitive
Përshkrimi i punës: Standarte sipas pozicionit

Benefite:
Mundësi Karriere
Pagesa mujore + Benefite
Kontratë pune e rregullt, me siguracione
Trajnim perpara dhe gjate punesimit nga profesioniste
Siguracione të mbuluara nga punëdhënësi

Dergoni CV-n tuaj ne adresen: [email protected]
ose ne numrin e tel: +38348433413