www.ofertapune.net Administrator të Rekrutimit (M/F) | PunaIme

Administrator të Rekrutimit (M/F)

Lokacioni

Data e publikimit

21-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Kategoritë

Nëse flet gjermanisht, është koha të filloni një karrierë profesionale në fushën e burimeve njerëzore. Këtë mundësi do ta keni në HumanPower, kompani e specializuar në fushën e rekrutimit.

HumanPower është partner ekskluziv për rekrutim i Teleperformances (korporatë më e madhe në botë në shërbim të klientëve). Si e tillë, HumanPower për më shumë se 6 vjet menaxhon në tërësi procesin e rekrutimit për degët e Teleperformance në Kosovë, Maqedoni, Kroaci dhe Bosnje e Hercegovinë.

Si pjesë e zgjerimit të aktiviteteve të rekrutimit në vendet e rajonit, jemi duke ofruar mundësi të punësimit për:

Pozita: Administrator të Rekrutimit  (M/F)
Orari: i plotë nga e Hënë – e Premte (08:30 – 17:00)
Kriteri: Njohje e Gjuhës Gjermane (minimum B2)
Vendi i punës: Prishtinë, Lagjja Pejton
Paga: Kompetitive, mbi mesatare

Përgjegjësitë:

  • Rishikoni aplikacionet e kandidatëve për të përcaktuar kualifikimet me pozitën e punës së aplikuar.
  • Koordinimi i procesit të punësimit nga fillimi në fund, duke përfshirë caktimin e termineve të intervistave, komunikimin me kandidatët dhe organizimin e ofertave të punësimit.
  • Përgatitja e raporteve të rregullta mbi aktivitetet e rekrutimit duke përfshirë përditësimet e statusit të kandidatëve në software të rekrutimit.
  • Ndihmon në pjesët e ndryshme administrative të procesit të rekrutimit

Eksperienca dhe Njohuritë:

Nëse nuk keni eksperiencë në pozita të ngjashme, nuk ka problem, sepse trajnimin do ta merrni gjatë punësimit tuaj në HumanPower. Është me rëndësi të keni gatishmëri të mësoni dhe të keni njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin minimum B2.. Është me rëndësi:

  • Të keni vullnet të mësoni
  • Të keni aftësi të komunikimit dhe aftësi organizative (administrative)
  • Të keni të përfunduar studimet e nivelit Bachelor
  • Të keni njohuri në përdorimin e kompjuterit

Si të aplikoni?

Afati i fundit për aplikim në këtë pozitë është 30 Nëntor 2022.  Aplikimi vlen vetëm përmes butonit “Apliko”.

https://humanpower.net/job-application-form?id=647

Apliko këtu