Administrator/e i/e Zyrës me Gjuhë Gjermane

Kompania

Mesh COM

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-04-2022

Data e perfundimit

28-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë

Konkurs i hapur për: 1X Administrator I Zyrës (gjuha gjermane)

Përshkrimi I punës:

  • Koordinimi I aktiviteteve dhe përgjegjësive të kompanisë.
  • Menazhimi i imellave, mesazheve dhe formave të tjera të korrespodencës.
  • Menaxhimi I projekteve, duke përfshirë kalkulimin e kostove, realizimin e ofertave etj.
  • Njohja e gjuhës gjermane është obligative.

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës dhe pagë të kënaqshme me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: [email protected]

Apliko këtu