www.ofertapune.net Administrator/e | PunaIme

Administrator/e

Kompania

Kiri Trees

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-03-2023

Data e perfundimit

31-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Kompania KiriTrees Plantage SHPK  eshte duke u zgjeruar  dhe është në proces të rekrutimit të një (1) kandidati / kandidate për pozitën e:

  • Administrator/e

me orar të plotë për degën në Prishtinë. 

Kualifikimet e nevojshme:

  • Diplomë e shkollës së mesme / universitare
  • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme edhe gjuhe gjermane)
  • Punoni me kompjuterë
  • Patent Shofer, kategoria B

Specifikat e kandidatit/es:

  • Të jetë përdorues i mirë i Microsoft Word dhe Excel
  • Të flas rrjedhshëm gjuhën shqipe dhe angleze dhe ose gjermane
  • I/e aftë të punoj në mënyrë fleksibile në një ekip miqësor dhe dinamik
  • Të kuptojë vizionin dhe misionin e KiriTreesPlantage SHPK

Procesi i aplikimit

Për të aplikuar në KiriTrees Plantage Kosovo, ju lutem të dërgoni CV-në tuaj (në gjuhën angleze) më së largu deri me datën 31.03.2023. 

Email: [email protected]

 

 

Apliko këtu