www.ofertapune.net Administratë / Shitje (2) | PunaIme

Administratë / Shitje (2)

Kompania

Sherreti Group

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/08/2020

Data e perfundimit

10-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë Shitje

Sherreti Group, për njësinë Enterprise aktiviteti i së cilës është qiradhënia e automjeteve shpall konkurs për pozitën:Pozita e punës: Administratë / Shitje (2)

Vendi: Airoporti i Prishtinës, “Adem Jashari”.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Dhënia e veturave me qera
  • Kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit
  • Krijimi dhe mbajtja e raporteve efektive me klientët aktual dhe potencial

Kushtet:

  • Njohja e gjuhës angleze në nivel të avansuar (e obliguar)
  • Njohja e pakos Microsoft Office
  • Aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe komunikuese
  • Të jetë e gatshëm për punë nën presion dhe klimë dinamike.
  • E vetë-motivuar në punë

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre CV – në  në e-mail adresen [email protected]

Afati i fundit për aplikim : 10.09.2020