www.ofertapune.net Account Executive/ Call Agent (10) | PunaIme

Account Executive/ Call Agent (10)

Kompania

Zitadelle

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-11-2022

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Per partneret tone internacional kerkojme:

 • Account Executive/ Call Agent (10)

Cka kerkojme nga ju?

 • Gjuha gjermane
 • Pervoje te punes ne in- apo outbound
 • Motivim
 • Puna ne ekip

Cka ofrojme ne:

 • Mjedis te sigurte te punes
 • Kontrate e punes
 • Page mbi mesatare ne treg
 • Nje zyre te shkelqyer ne qender te Prishtines
 • Sigurime shendetesore
 • Bonuse
 • High end equipment
 • Mundesi per avancim dhe zhvillim ne pune

Ne pranojme aplikime deri ne daten 30.11.2022 Ne e-mail:

[email protected]

Ose ne nr.

048-557-560

Apliko këtu