www.ofertapune.net 3D Animator | PunaIme

3D Animator

Kompania

ONIMA MEDIA SH.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13/11/2020

Data e perfundimit

30-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Media

“ONIMA MEDIA ” Sh.p.k. me seli në Prishtinë,  Veternik,:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendit të lirë të punës,

  • 3D Animator/e

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

  • Animimi dhe dizajnimi i 3D modeleve, prapavijave, seteve, karakterve, objekteve, hapësirave, siglave, shpicave dhe kërkesave të tjera, në aftatet e caktuara të prodhimit;
  • Puna me softverë si,  Indesign (Id),  Premier (Pr), After Effects, Photoshop, Illustrator, softverë të tjerë për montazh

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë 1 deri 2vjet pervojë në fushën e dizajnit;
  • Protofilio të pasur me punët e tij/saj deri më tani;
  • Të jetë i aftë të punojë me Photoshop dhe Illustrator.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:  CV-në së bashku me foto, dhe portfolio.

Aplikimi bëhet përmes e-mailit

[email protected]

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.