www.ofertapune.net (3) PRAKTIKANTE NË CALL CENTER / RECEPCION | PunaIme

(3) PRAKTIKANTE NË CALL CENTER / RECEPCION

Kompania

GEP

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Obiliq

Data e publikimit

30/10/2020

Data e perfundimit

30-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Praktikë

Posta e shpejtë “GEP” Sh.p.k  për plotësimin e nevojave të stafit shpall konkurs për:

(3) PRAKTIKANTE NË CALL CENTER / RECEPCION

Lokacioni: Shkabaj, Obiliq

Kriteret e punësimit:

  1. Përvoja e punës (Përparësi);
  2. Shkollimi i mesëm;
  3. Aftësi të mira komunikuese dhe prezantuese;
  4. Të ketë aftësi të mira organizative;
  5. Kontaktimi i klientëve lidhur me shërbimet e kompanisë dhe për çështje të caktura.

 

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarat mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguar CV në këtë e-mail:  [email protected]

GJATË APLIKIMIT TE “SUBJECT”  DUHET TË SHËNONI TITULLIN E PUNËS QË APLIKONI.

Konkursi mbetet i hapur deri me datën: 30.11.2020.