www.ofertapune.net Komercialist (3) | PunaIme

Komercialist (3)

Kompania

Union Sh.p.k

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Vushtrri

Data e publikimit

08/06/2020

Data e perfundimit

21-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania Union sh.p.k me seli në Vushtrri për shkak të rritjes së procesit të punës shpall konkurs për 3 vende pune:

Pozicioni:         Komercialist
Eprori:  
            Menaxheri i shitjes
Përgjegjësia:  
Prezentimi dhe Shitja e Produkteve
Edukimi:          
Shkolla e mesme preferohet Fakulteti
Përvoja:            
NA
Trajnimi:         
Trajnimi lidhur shitjen dhe shpërnarjen e produkteve (TB)

Detyrat:

 • Vizita te klienti dhe identifikimi i nevojave;
 • Identifikimi i gjendjes së raftave;
 • Prezantimi i gjendjes klientit;
 • Definimi i kërkesave të klientit dhe furnizimi me mallin e kërkuar;
 • Printimi i faturës;
 • Identifikimi i kënaqshmërisë së klientëve me produktin/shërbimin e ofruar;
 • Ngarkimi dhe shkarkimi me mall;
 • Mirëmbajta e mallit sa i përket dëmtueshmërisë dhe afatit të skadencës;
 • Sigurimi i kushteve dhe mjedisit të përshatshme të automjetit transportues;
 • Respektimi i rregullave të komunikacionit.

Shkathtësitë tjera:    

 • Njohja e punës me kompjuter;
 • Njohja e programeve të Office;
 • Aftësi për punë nën presion të kohës;
 • Aftësi komunikuese.

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected] 

Konkursi është i hapur nga data 08 Qershor 2020 deri më 20 Qershor 2020.